Αγορά
Διαμέρισμα, 97τ.μ.
Πλατανιάς - Μάλεμε
Προτεινόμενο Νέο

€350.000

Λεπτομέρειες
  • Κωδικός:

    #1748

  • Τιμή:

    €350.000

  • Εμβαδόν:

    97τ.μ.

  • Όροφος:

    1ος όροφος

  • Ασανσέρ:

    Όχι

  • Υπνοδωμάτια:

    3

  • Μπάνια:

    2

  • WC:

  • Είδος θέρμανσης:

    Αυτόνομη

  • Μέσο θέρμανσης:

    Ηλεκτρισμός

  • Έτος κατασκευής:

    2025

  • Κουφώματα:

    Αλουμινίου

  • Επίπλωση:

  • Ενεργειακή κλάση:

    A

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή διαμέρισμα μεζονέτα Β1, επιφάνειας 97τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι, στο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά.
Πρόκειται για ένα πολυτελές και φωτεινό ακίνητο (κτίριο 1) σε συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα.
Είναι διαρρυθμισμένο σε 2 επίπεδα, 1ος όροφος ενιαίος χώρος κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, μπαλκόνι 10τ.μ.
και στο δεύτερο επίπεδο έχει 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Η θέρμανση- ψύξη είναι αυτόνομη με ηλεκτρισμό(αντλία θερμότητας) και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνο.

Η θέση του σε απόσταση 70μ από την παραλία το καθιστά ιδανικό για εξοχική κατοικία αλλά για επαγγελματική χρήση (τουριστική εκμετάλλευση)
Η ενεργειακή του κλάση είναι A.

Το Μάλεμε είναι ένα μοντέρνο τουριστικό χωριό με σύγχρονες τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες.
Διαθέτει ιατρείο, φαρμακείο, μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, ταβέρνες, καφετέριες, βενζινάδικο, μεγάλα και μικρά καταστήματα πωλήσεων προϊόντων και καταστήματα πωλήσεων τουριστικών ειδών.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.

Τιμή πώλησης: 350.000€
Κωδικός ακινήτου: 1748

Διαμερίσματα προς πώληση
Κτίριο 1
Μεζονέτα Β2, επιφάνειας 91.16τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 350.000€
Μεζονέτα Β3, επιφάνειας 96.46τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 345.000€
Κτίριο 2
Μεζονέτα Β4, επιφάνειας 101.14τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 355.000€
Μεζονέτα Β5, επιφάνειας 95.14τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 345.000€
Μεζονέτα Β6, επιφάνειας 98.39τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 355.000€
Κτίριο 3
Ισόγειο διαμέρισμα Α7 64.61τ.μ., με 23.50 τ.μ. κήπο, τιμή 280.000€
Ισόγειο διαμέρισμα Α78 62.50 τ.μ., με 23.50 τ.μ. κήπο, τιμή 275.000€
Μεζονέτα Β7, επιφάνειας 101.47τ.μ., με 10.00 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 355.000€
Μεζονέτα Β8, επιφάνειας 97.70τ.μ., με 10 τ.μ. μπαλκόνι τιμή 350.000€

Μεσιτική Αμοιβή 2,5% (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Περισσότερα Ακίνητα
www.petroulakis-realestate.gr

Πετρουλάκης Δημήτρης - Μεσιτικό Γραφείο
Βολουδάκηδων 22, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
petroulakis.dim@gmail.com
Τηλ.: 2821044455
Κιν.: 6977220559 / 6946284629

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της
αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα
με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α

Τοποθεσία
  • Τοποθεσία:

    Πλατανιάς - Μάλεμε

  • Διεύθυνση:

    GRFX+CJ, Μάλεμε 730 14, Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Κωδικός ακινήτου 1748

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εταιρία

Το Μεσιτικό Γραφείο Πετρουλάκης Δημήτρης, με έδρα τα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια, στο χώρο της μεσιτείας ακινήτων, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες του! Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης των Χανίων, ωστόσο οι δραστηριότητες μας είναι σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Οι υπεύθυνοι του γραφείου μας, με την εμπειρία τους και τον επαγγελματισμό τους, κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη, αφουγκράζονται τις ανάγκες του και του προσφέρουν την κατάλληλη λύση, ώστε να εκπληρώσει με το καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες του. Μπορείτε να επιλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει, από τον μεγάλο αριθμό ακινήτων που διαθέτουμε ή να πωλήσετε το ακίνητο σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας! Οι υπηρεσίες του γραφείου μας περιλαμβάνουν την εκμίσθωση, αγορά και πώληση κατοικιών, οικοπέδων και επιχειρήσεων καθώς και την εκτίμηση ακινήτων. Επίσης προσφέρουμε οποιαδήποτε νομική και πολεοδομική υπηρεσία χρειαστείτε για το ακίνητό σας, σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας Δικηγόρους, Πολιτικούς Μηχανικούς και Συμβολαιογράφους.

Copyright © 2025, built with by aBroker.